Thursday, 21 April 2011

kamu..kamu...kamu dihatiku...:)



rupenye...dh 3 tahon da ak stdy kt uitm k.trganu..
rse mcm bru smlm je ak beratur nk gi daftr kt dewan..
rse mcm bru smlm je family ak anta gi hostel
rse mcm bru smlm je ak gelak2 kt uitm
rse mcm bru smlm je ak dok stdy sbb final...
rse mcm bru smlm je..ak borak2 ngn kwn2 ak kt hostel
rse mcm bru smlm je ak jejak kaki kt terengganu..
rse mcm bru smlm je..jaln kaki gi pasar mlm kt depn uitm tu..
rse mcm bru smlm je ak n kwn2 naik bas kayu yg dlu lalu dpn uitm
rse mcm bru smlm ak berebut-rebut beli makn kt dpn hostel tu..
rse mcm bru smlm je jd mgsa buli ngn punk,fendi n alif... saket jntog ak ngn dorg..
rse mcm bru smlm je ak jogging ngn kawn gi pantai chendering...
rse mcm bru smlm je ak ngn fara, fendi, han and aina gi wt first assgmnt
sume rse mcm bru smlm..
tbe2 aku tersedar yg...sume ni nak tamat da..
lps ni tamat da dunia diploma..
welcome degree n work
siyely ak akn rindu korg....

sepanjg kt uitm ni mcm2 ak lalui, mcm2 ak kngn ad kt hati, mcm kwn2 ak jumpe..
without korg.. mst xde pnglm2 ni..:)






ni fara kwan n roomate aku, syg r kt minah sorg ni..to fara tanx sbb jd kwn aku
tanx sbb slalu dgr ak membebel, slalu dgr aku merapu, tanx sbb dgr problm ngn aku
fara, tanx tw sbb ajar aku make-up..kalo ko x de.. mmg ak x reti r nk solek2 ni..
aku knl ko dr sem 1 ag hope..lpas ni kte x lost contct.. tanx kt ko sbb bawk ak gi jaln2 kt kelntn dpt gak r ak naik sampan gi thailnd tu..hehhe... tanx kt ko tw..
kdg2 rindu r nk goyang2 katil bg ko x leh tdo.. huhu love u babe:)




ni pulak atiemu... huhu, die kwn baik ak jugk.. slalu dgr ak membebel
tanx ea tie sbb jd kwn ak tanx sbb dgr aku brckp smpai x leh bhenti
lps ni jgn rse rndh diri ag k :) , kau kawn paling comel la....kdg jelz tgk ko
putih bebenor. ak suke usik dak degil ni sbb die geli kt kaki..kalo die geli
silap2 leh terkencing tw kt suar..hehhe.. syg ko r beb..ak doakn ko hepi
n capai cita2 kau k... hope lps ni kte x lost contc tw... sori kalo ad wt slh kt ko
jgn lupe cube lg rsepi megi mangga muda tu..hahahha:P


han and aina. korg pon kwn yg aku mule2 knal ble brtapak kt uitm ni
to han.. tanx sgt han.. siyesly han sorg pndegr yg baik..atie ske sgt kalo nk
dptkn nasiht dari han...cara han bg nasiht..btol2 menusuk diKALBU..hehhe
han baik sgt.. lembut.. n paling pnting SWEET...hhhehe.. (ayt bodek) han baik ngn atie
n tanx han sbb jd kwn atie..
to aina...this gurlz..huhu..komik gurlz..nseb bek x ultramn gurlz tw...(huhu)
aina ni sorg yg kelakr giler..ske usik die.. huhu..aina sori tw kalo ad usik2 aina
yg wt aina kecik ati ke..jntong ke..hehhe.. aina pon sweet.. aina pon baik.. hehe..
tbe2 rse rindu tgk aina mamai bgn TDO...hehe.. tme tu mst aina mcm terpinga-pinga..
hope aina n han brjya dlm ape yg korg wt tw. ..:)


ini huda n yaya.....
to huda yg purple tu.. tanx sbb jadi kwn aku gak..sori sbb selalu gak tarik bulu kaki ko..hahha.. kalo ak nk ingt ko je mst ak ingt faizal tahir.. rakamn miming faizal tahir tu masih tersemat di dlm laptop ni.hahha.. kalo stress mst aku tgk lps tu aku gelak...sumpah klakr r ..
to yaya yg pink tu..tanx sbb byk tolong ak wt bel.. siyes klo ko x tolg mst ak x twu nk mtk spe tolg..hahha..ko je yg rajen nk tolg.. huhu..sori kalo ad wt slh kt ko.. huhu..


ni kak teha, to kak teha....tanx sbb byk tlg atie wt assgmnt..
tanx sbb byk tunjuk pe yg atie x twu.. sori kalo ad terkasr bhasa
or trkurg adab.. hehe.. kak teha kn tue sket.. so ayt kene POWER...
hope kak teha succes dlm hdp..n dpt HUBBY hehhe..to produce baby.. :)
kak teha kn nk kwen.. nk jadi mummy teha.. so sweet.. (ampun kak teha..gurau je..):P
berpeluh aku taip ni..krg takot kne makn kaki kak teha lak


kak mai.. yg baju biru tu tw.. to kak mai.. tanx taw sbb slalu bawk atie n the gang gi makn restoren kt bwh jmbtn tu.. huhu.. kak mai baik sgt.. n tanx sbb slalu gak jd mangsa dgr atie membebel..heheh.. to kak mai.. ble nk mai shh alam..rindu sme kamu loorr..huhu hope kak mai hepi with hubby forever ..kawen ajak tw.hahahha
muuaahh love u akk..


to emin.. aku doakn ko hepi n brjya dlm hdp ko..
dlu kite pnh rpat.. n ko pnh jd kwn aku..so smpai ble2
aku akn anggap ko kwn aku.. sori if aku pnh ad wt slh kt ko...
:)


antar pic kngn kt uitm






ni time gi wt first assgmnt luar...

time ni gi mkn ngn fendi, han, aina, fara, daus...

time ni mkn ngn naqi,punk,han, aina and fara kt cafe...


lepak2 lps wt assgmnt

eyla n punk

bbq



4 comments:

  1. Aku da nangis!!
    atieku thnx a lot 4 da friendship.
    kamu tahu aku sayang kamu kan??
    :)

    ReplyDelete
  2. tak de pun nikk...nik nak touching ni....waaaa

    ReplyDelete
  3. nik next link... byk ag ni..huhu

    ReplyDelete
  4. thank atie. nasib baik ayat yg digunakan sgt bersopan santun. haha. may Allah bless you. knowing u such an amazing experience,. thanks too for everything :)

    ReplyDelete