Thursday, 15 September 2011

adakh aku akn mnjadi kurus...teeettttt!!!! hahaha




hari isnin mula la prjalan sbg student balik kt kmpus uitm puncak alam
fuhhhh....
ade kne mngena ke dng tajok aku dng aku jd stdunt?
mst la ade.. adoiii
kt puncak alm ni die ade tngga tw...
tngga nk naik kolej la..
housemate aku ckp ...tngga tu ade 284 ank tngga tp aku x sure la kpstian die..
tp dorg kata time dorg orentasi aritu ade tulis kt situ jmlah ank tngga tu...
lps tu dorg kata klo batu cave ank tngga die 272...
tp enth la.. nnt free aku kira...hehe


aku cter kt beberapa org kn..
dorg leh x caya tngga tu tinggi
siap ckp pendek je kot..
batu cave tu tinggi..
perggghhh berasap telinga...try naik tgk...
semput ke pengsan tros...

aku ingt lagi kot bapak aku ckp bgus la tu tngga tinggi
nnt stamina jd kuat...adoii leh lak bapak aku ckp mcm tu
klo ckp nk belikn kereta sebijik..sjuk gak la aku dgr..
hehehe.....

aku x rasa aku akn kurus... sbb ape??
b4 naik tngga mkn dlu...
lps naik tngga lapar balik..
nseb bek aku x tapau beli nasi bungkus utk cover lapr..
so aku decide mkn kt bilik je lps naik tngga..

first time naik tgga kaki dh gigil...
sakit wooo.... mlm tu time jumpe ilah..
die dh pesan tngga tu tinggi
mule2 die naik die 3 kali bernti..
so dh ckp 3 kali tu..
mcm xde ape la sgt kn....
tp aritu aku naik ngn mira... nk gi amek cop ksihtn
brkali-kali kot aku berenti
adooiiiii...
klo tngga batu caves die straight jew ke atas..
tp klo tngga kt uitm ni..die bengkang bengkok sket.. die x straight
so kepada SAPE2 YG X CYE AKU CKP TU....ce try kira.. okew:D

tp leps ni aku akn bwk air smbil naik tgga..
naik lenggang2 jew... pnt berenti tgk pmdgan..
cantik tu pmndgn kt situ... i like





new information...
aritu aku kira.. rse nye tngga tu mcm xsmpai 284 jew...hehhe.. sori.. nnt atie kira balik..hehe rse mcm tngga tu 234 je..

No comments:

Post a Comment