Friday, 2 September 2011

haRI rAYa DatANg laGi... part 2



ari isnin aku gerak balik kg ngn mak cik aku....
dlm kol 7.15 gerak.. mak cik aku ni.. die ckp nk gerak kol 6 lebh..
tp smpai kol 7.15 bru aku gerak.. aku ni kol 5.30 dh siap mndi..
excted hahaha..

dlm prjalnan tu aku pnye r ngntok..
tp mak cik aku die brborak.. aku layan je la..
tp aku curi2 tdo gak..
mne x ngntok.. satu mlm x tdo..
gile berat pale otak ni..

smpai kg dlm kol 9 rse nye...
smpai kg.. ape ag
"pida.. meh sini meh.. meh sini angkt brg kak ti msok rumah.."hahaha
sian budk kecik tu...
"pida.. npe gigi brterabur gitu...hahahha"adoiii dh x comey da..

smpai dalm umah plan gi tg malim..
gi beli kusyen bru opah...
hahha.... perghhh bru kol 11 aku rse mcm dh kol 3 ptg die pnye pnas
dari satu kedai ke satu kedai.. aaaiihhh pnt bebenor rsenye...

aku gi tg malim ngn mak cik aku anjg, ateh, ucu, mak aku.. cozen aku, pida n aku
mcm sempit gak la kn kt blkag tu..kete persona mak cik aku tu bkn van kn..so xde la beso sgt..mak aku kt dpn relx je.. siap tdo ag
ahhaha.. aku n mak cik siap gelak lak..

pnt round kt tg malim.. gi slim rver plak...
perghhh.. siap nmpk polis kot kt tepi jaln..
"piee tunduk piee... hahhaa" wt gelak jew.. takot polis nmpk kteorg mcm sardin dlm kete..hahaha
smpai slim river.. haiiihhh ni la pekan yg aku slalu gi dlu....
aku nk fie gi follow mak cik aku anjg..
yg si mak aku, ateh n ucu gi cari kusyen..
si fie ni smpt gak la mengepau anjang aku shawls..hahahah

dlm kte otw nk balik tbe2 phone ucu brbunyi
haaaaaaa....mak lang aku kt umah dh bising..
die bru smpai kteorg xde.. xde org nk msk..
ahhaha.....
ape ag.. si ucu wt drama tv...
"ariana.. ckp kt mak lang..kteorg kt balai polis mokde die trlnggar lps tu trmbuk org"aku n yg lain mcm nk mati tahan gelak..ahhahhaha
adoiii.... lmbt btol rse nk smpai umah time tu...

smpai umah ape ag..kne bebel ngn mak lang..
hahaha...
lps tu tlg ptong daging ape yg patot..
lps tu aku bring.. pnt r.. pale berat sbb x cukop tdo...

mlm tu time brbuka..gler r..mcm2 lauk makn...
ada lauk kari kmbeng,dagin msk kicap, sup tulg, aym pencen lemak cili padi...
yang xleh blah..
ucu aku makn smpai penoh satu pinggan die...






last2.. xhbs pon.. hahaha... taon ni turn cuci pnggan si iqa n si pipi
hahaha.. bsuh la korg ye.. kak ti dh brsara da...hahhaha
lps tu mlm tu bdk kecik main bunga api.. org tue main mercun..
aku tgk jew.. x brmnt nk main..
tp sian kot.. ank si kak long si ar-rayyan nages sbb terkejot bunyi mercun
si anak ucu dlm buai leh terjaga..hahahhaha....
kesian.......

1 comment: