Thursday, 29 December 2011

tentang dhia..





tentang dhia..
aku xde la follow sgt cter ni..mklom la..
student kn.. ececececececece....hahahha
aritu kt hostel tgk gak.. coz aku tgk on9..
tp dh lme2 dh xleh tgk da.. intrnt slow sgt..
cter ni nora danish kiut sgt..
mke die nages..mak aiii.. sgt comel ok..
n siyesly die sgt cntik bla bertudung.. :D
aku nk cter byk2 psl cter ni pon x leh gak..
tp tunggu aku downld nnt..lps hbs final aku nk tgk
tp ape yg pasti episod2 terakhir tu leh wt nages..
tp aku x nges ok.. mlu r.. krg jap gi kne bahan ngn mak aku ngn adik lelaki aku
cter ni kn.. aku leh rsa bila die tersepit antara nk pilih si zikir n si raffi..
waaaa...pengalamn gitu..hahaha(xde mknenyeee....)
watak antagonis dalm citer ni
fuhhh...wt aku rese nk cekek2 jew.. adooii.. ape da..jahat bebenor..
wt hero die.. not bad jst aku geram giler ble yg episod akhir tu
npe die xmperthankn dhia..sian gler kt dhia..
tp nk wt mcm ne kn.. die ank lelaki.. so die kne utamakn ibu die bru isteri die
lg satu cter ni seket2 "bomoh"tp tu la realiti..
zaman dh moden pon..tp ade lg yg jmpe bomoh....
ending die aku dh mcm dpt agak da time tgk last2 episod ni..
yg wtak si melly tu huhu..sgt ske..
menjadi gler wtak die...

aku: mem mke mem mcm pelakon la..
lectr: mcm spe?
aku: ala.. mcm yg blkon dlm cter jahat tu..yg gegster tu..
lectr: mcm melly ea?
aku:haaaa.... sbiji la.. sya dari awl sem nk tnya kot2 adik beradik ngn die ke..
lectr: eeee...xnk die jaht sgt..
aku: hahahhah..tp lawa ape..

No comments:

Post a Comment