Tuesday, 29 May 2012

kejutan..

2 minggu b4 cuti sekolah buncit tnya aku free x time 27, 28, 29? time tu aku free sbb cuti.. aku tnye la npe..die ckp yg kwn die dr johor stdy kt utm bngi ke ape..xsure.. so kwn die nk dtg shh alam...buncit ckp yg die ade kirim brg kt kwn die tu.. so aku pon tnye r..brg ape..die ckp "Ada r" tp dalam hati aku... byk kali tnye die xnk bg twu....die ckp yg kwn die tawu masjid shah alam je kt shah alm.. so aku ckp r.."xpela if mcm tu aku tunggu je la kt msjid shah alam... so ari ahad buncit msej bg twu yg kwn die brtolak malam dari johor.. so pagi isnin bru dpt jmpe aku..aku ok je la... tp dalm hati aku ape bnda la die nk bg ni...sb aku x ske die mbzir tuk aku... tp die still tak ckp... pukul 8 lbh or 9 die ckp kwn die da brtolak.. tp kwn die singgah mne enth nk beli brg.. aku ckp xpela mcm tu...so aku mls gerak dlu... tp dalm hati aku npe ea die xbg no kwn die kt aku... lps tu die ad bg twu yg kwn die gne ni singapore..so mahal... so aku mls nk fikr...dalam hati aku sbrnya hrp die yg dtg...aku ade ckp npe bkn die yg dtg..die ckp die keje...n lgpn die bzi nk prepare nk gi imgrsen so mcm time nk kuar umah tu jalan kaki nk gi tnggu teksi... mcm xbpe nk brmya jew...hahahha ye r...klo buncit yg dtg..laju je aku gerak..hahah xsmpai separuh jalan aku dpt teksi...senang lak dpt teksi pgi tu...:-)) aku iso gak kwn die tu x jmpe jalan...sbb die byk kali kol tnye jalan.. klo tnye aku mmg xdpt tolg la....hahha... lps smpai kt msjid shah alam aku tunggu r kt pintu msok... sbb buncit ckp yg kwn die dia tunggu kt pntu masok...lps tu aku kol buncit tnye kwn die kt ne?coz aku pnye r pnat intai dlam kete yg ada kt situ...sbb buncit ckp kwn die pmpuan dtg ngn kwn2 die...so tntu r aku nye fokus kereta yg ada perempuan lps tu buncit kol ckp yg kwn die tu soh tunggu kt luar tunggu kt tpi jalan sket kn... sbb sng nmpk..dari jaoh aku ade nmpak kereta wrna putih mcm slow2 je jaln...tp aku nmpk lelaki 2 org so aku wt bdo jew la...sbb skrg ni aku cri kereta yg driver die prmpuan...ma aku melilau r intai tempt len...tup2 kereta putih tu berhenti kt dpn aku... skali tgk driver...nyaris2 aku PITAM..rupenye buncit ngn kwn die... xterkdu smpai x twu nk ckp ape...yg psti ag mggigil la... gile ko...sbb mlm tu aku tipon die tnye die kt ne die leh ckp yg die tgh beli brger sbb adik lelaki die pesan... so da terang2 r die kt johor kn..so bila die dpn mata aku rse mcm xtwu r nk ckp pe...so time tu decide gi jsco bkit raja n ptg tu gi i-city ngn kwn die n kakak kwn die... :-) to buncit tanx sb dtg jaoh2... :-)

No comments:

Post a Comment