Monday, 16 July 2012

cinta si pembaris

ok first skali cinta si pembaris ni bkn kish aku..
tp kisah bff aku FARA FAUZIA dng bf die ZAINAL AZLAN
ape motif aku dngn hbgn dorg???hahah..
aku SAKSI detik2 awal perhubgn dorg~~ haha
ceeewaaahhh ayat xleh la bla ...
npe aku ckp cinta si pembaris????
hahahah...
kisah mereka bermula bergini..
jeng...jeng..jeng..!!!!
adela satu aritu aku ngn fara ni gi stdy kt libry.. tup2 ade sorg mamat ni si zainal ni la..
die gi pnjm pmbaris si fara...mslhnya die men redah je amek...
yg si fara ni da wt mke~~ hahahah klo diingtkn balik..mmg xleh bla~~
lps hbs stdy kiteorg bla..n pembaris tu pon jd milik si zainal tu..
start situ klo si fara ni nmpk je si zainal ni..sure r die wt mke...
klo leh ikot jln len..mmg die snggp ikot jalan len..
enth mcm mne dorg ni start msj...mle2 fara ni nk tak nak jew..
smpai aku pnh ckp..jgn xsuka sgt fara..kang jd laki ko..hahhaha
tup2 time cuti sem..fara call..die ckp..DIE DA KAPEL DGN ZAINAL..
hahahhah...tgk2 kn msin mulut aku...hahhaha
comel dorg ni.... haha
aku,athirah,kak teha dlu slalu gak teman si fara gi umah parents zainal
smpai mak zainal knl kiteorg..siap msk2 ag....yg pling kiteorg ske
rendg mak zainal~~ besss~~huhu
ingt ag time first time fara gi jmpe parents zainal die takot...
haha dlu aku xtwu mcm ne fara rasa...tp lps aku jmpe parents buncit aku tu..
siyess neves giler~~ haha




to korg 2 hope cpt2 tawen..n hepi2 slalu~~

No comments:

Post a Comment