Sunday, 15 July 2012

fobia dngn no xknl??

yup..honestly aku sgt takot utk jwp call yg xknl
so klo tibe2 aku jwp tu kira korg brtuah la tu...
bkn ape..msa beli no skrg ni..time mle2 aku gne no ni dlu..
fuuuhh~~~ seram beb..
bygkn la.. bru2 lps aku gne no tu...time tu aku xde la bg twu spe2 lg no aku..
jst kwn2 terdekt je la.. tibe2 ade no xknl msj and kol..
first tu ok lg..tgh wt ape sume..tp..aku xlyan.
mmg xla aku nk layan..enth spe2..n mmg aku bkn jnis layan2 org xknl ni..
mlm tu ade org call byk kali..pening weii..da la malm..
lps tu aku xangkt die msj2 die mrh2..(Ewaahh ske2 hati die nk mrh...)
lps tu esok tu die ad call lg...SERABOT tol time tu..
bila x jwp kn die siap msj ckp aku tgh ngn lelaki lain la ape la..
APE KE HAL NYE sume ini ??ewaaahhh....hahhaha
dr cara msj die seorg lelaki...myb no yg aku gne tu no tpon awek die yg lme ke..
parah weii manusia mcm ni...da r siap ckp bnda x snonh..
xpe2 saya maafkn anda...
pnh gak ade org msj siap twu npe ckp nk knl leh?
jwp nye adalah TIDAKKK!!!! hahaha
bkn pe..takot gak ni kwn2 sndiri ade sesi kene mngenakn ..
so start situ r aku xlayan sbrg no yg xknl...tp klo aku ade jwp tu..tu tnda tgh brani r tu~~

No comments:

Post a Comment