Monday, 16 July 2012

hmmmm~~~

bila ku lihat bulan jauh disana~~~errkkk...memang tak la aku nk brjiwang2 mlm ni~~haha
serabot gak ni..tgk si kwn aku teha n eyla da hbs dgree..
aku ni bla nk hbs..lgi SATU TAHUN+++
bila dfikrkn smula..npe la aku xnk amek pnyerapan time dip dlu..
ni siap nages dpn ayah..xpnh2 dibuat aku nges dpn mak ayah aku...
mlu seh klo diingtkn~~
tp nk wt cane.... lgpn kos yg aku dpt tu aku xmint..
tp kos yg skrg ni bkn la aku mint sgt..
minat aku more pd seni2..
conth mcm dr tingktan 2 ag aku mnt nk jd preka fsyen....
tp aku takot terbeban..sbb ustazah aku ckp if aku reka bju seksi n aku wt org pkai bju tu..
aku dapt saham dosa tau~~ tu yg impian ku terkubur disitu..
lps tu kn aku mint bnda2 yg memerlukn kreativiti aku...
conth mcm memask..aku x ske ikot resepi bulat2..bsenye aku akn tmbh sndir bnda2 yg aku ske..
tup2 time degree ni aku dpt HR
siyes agk pning la..lgpn kt sini aku xde kwn mcm FARA FAUZIA
yg bsenye akn ingtkn aku stdy2 tp dngn cara brhemah~~
apa yg dimksodkn kt sini xde wt aku rse mcm poyo..
fara fauzia pnye cara len... die bek..
slalu ajr aku...lgpn bla dok sbilik ngn die ..die slalu stdy..
so bila tgk die stdy aku pon akn terikut stdy skali..
OWHH FARA FAUZIA SAYA RINDU ANDA~~
mak aku da bsing da..bila ko nk hbs stdy ni...
msa mle2 dpt offer ni.. mak aku xsokong spnuhnya la aku smbg..
mak aku soh keje dlu..tp ayah aku orait jew..
lps tu mak aku tgk aku mcm siyes nk smbg stdy..
bru mak aku ok~~ tp siyesly aku pon pnt gak stdy ni..
da terfikr mcm xsbr nk hbs kn stdy..
lps tu keje...keje dpt gaji~~ aishhh~~~~~~~~

No comments:

Post a Comment