Saturday, 14 July 2012

kwn..

aku ad ramai kwn... tp skrg aku da mle memilih kwn... xsume kwn leh jd kwn BAIK... pnglamn ajr aku jd brhati-hati.. jujur aku ckp aku bkn la sempurna.. xsemua manusia tu sempurnakn...so normal dlm berkawan ada kecik hati,gadoh2 sket,n mcm2 ag r.. apa yang aku takot dlm brkawan adlh berkawan dng mereka yg ad utk kpntingan diri.. aku takot nk berkwn rapat sgt..sbb aku takot nnt bila dorg jmpe kwn bru yg cntik,pndai and mcm2 la..dorg akn gi ngn dorg..n time tu aku akn tnggal sorg2.. pnh terkilan siket..siyes pnh rse sdh sgt... dlu ade trip gi Melaka...time trip tu aku leh tgk spe kwn2 yg slama ni dikatankn kawn baik kawn rapat kawn yg slalu lepak sme.. tp Alhmdullilah..nseb bek ad kak nana and sara.. dngn dorg aku dok sbilik~~~ rse kosong je time tu.. ad satu peristiwa dlm bus yg smpai skrg wt aku kecik hati n teringt.. siyesly dlm bus tu aku nges kcewa gler~~ time tu aku bwk tedy bear so aku tutup mke la time nges...ad kta2 perli tp xpela mgkn aku pnh wt mcm tu kt die dlu...mne twu kn.. time kt sne aku byk jln ngn kak nana...nseb bek ade kak nana..since trip kt melaka aku mkin rpt ngn kak nana n kak nana slalu bwk aku gi stdy kt libry sme2...  since trip tu aku ske mnyndiri n lepak ngn org2 yg slama ni aku xrapt sgt..tp mngkn ad hikmh kot sume tu jd..coz klo x aku x twu rupnye bes lepk nngn dorg2 sume..siyesly aku rindu kot kwn2 aku coz aku syg dorg.. tp..kdg2 bila tringt bnda sdh aku jd sdh... tp..kne fikir mtg la..xkn psl beberapa pekara yg wt aku sdh smpai aku nk delete memori yg hepi2 ngn kwn2 aku.... aku tulis ni xde niat nk cari gdoh or ape..lgpn pn bnda ni bnda lame..n kta msing2 da hepi ngn life msng... jst bnda ni aku post sbb tibe2 aku teringt.. no tacing2 tw...apa yg penting aku nk korg twu..aku sentiasa doa korg berjaya n dpt ape yg korg impikan.. n nk korg tau AKU RINDU KORANG...

No comments:

Post a Comment